Lajme

Shëron shumë sëmundje dhe bën mrekulli, e gjeni dot si quhet ky frut…

Kaça është fryt i pasur me antioksidantë dhe gjithmonë i vlerësuar si simbol i shëndetit, i pjellorisë dhe i jetës së përjetshme. Lëngu, farat dhe vaji kaçave janë jashtëzakonisht popullor.Shumë studime kanë vërtetuar se bëhet fjalë për një nga frutat më shërues në botë, për shkak të ndikimit pozitiv mbi sistemin kardiovaskular, nervor dhe kockor. Frutat e kuq përveç vitaminës C, gjithashtu janë të pasura me vitaminë P, B12, B2, B1, K, A, si dhe karoten të cilët stimulojnë rezistencën natyrore të organizmit ju lutem degjone mjekun se qka thot per kete fill me posht kqyrne patjeter se vertet do ju ndihmoj shuum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *