Lajme

Lumja e Thaqit: Kam doktoraturë me notë 10, mvjen keq për juve ‘Qyqanave’ që sdini qka folni

Një sukses i menjëhershëm dhe i jashtëzakonshëm ka ndodhur menjëherë pasi Lumnije Thaçi është zgjedhur prodekane në Universitetin Publik të Mitrovicës “Isa Boletini”.

Bëhet fjalë për diplomat që lëshon ky universitet e që sipas të dhënave të para ato tashmë do të shënojnë një njohje ndërkombëtare. “Ky është vetëm fillimi. Unë jam njeri me shkollë, edhe kam me e ngrit ketë universitet sepse e meriton”, ka thënë Lumnije Thaçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *