Lajme

Haliti: Të gjithë të rinjtë shpresat i kanë kthyer nga PDK-ja

Xhavit Haliti ka deklaruar se të gjithë të rinjtë e dinë se e vetmja alternativë për një të ardhme sa më të mirë në Kosovë mbetet të jetë Partia Demokratike e Kosovës.

Haliti theksoi se të gjithë të rinjtë shpresat i kanë kthyer nga PDK-ja dhe mendojnë se vetëm nga kjo parti mund të pritet diçka e vlefshme dhe e mirë për vendin.“Nuk ka dyshime se krejt të rinjtë besojnë ku PDK është partia më e sinqertë./ Ju ftojmë ta shikoni videon poshte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *