Lajme

Gjuriq: Nuk ka paqe me tè rrorris ta, do e bejme “pluhen” Kosoven

“Ka të drejtë që nuk mund të ketë ndarje dhe këmbim të territorit të Kosovës dhe Metohisë, sepse i gjithë territori i KIM është pjesë e Republikës së Serbisë”, ka shkruar ai në Twitter, transmeton Klan Kosova. / 7 sekonda

“Ka të drejtë që nuk mund të ketë ndarje dhe këmbim të territorit të Kosovës dhe Metohisë, sepse i gjithë territori i KIM është pjesë e Republikës së Serbisë”, ka shkruar ai në Twitter, transmeton Klan Kosova. / 7 sekonda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *