Lajme

Eurodeputeti Irlandez Kapet ”Keq” Me Albin Kurtin Per Naton / Nuk Do E Besoni Se Cfare I Tha..

Euro deputeti irlandez, Mick Wallace, i ka re.aguar kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit në një postim ku ky fliste për Samitin e sotëm në Tiranë, teksa nën.vizonte se lloji i sigurisë së NATO-së është një ndër shtyllat kryesore të BE-së.
“Unë arrita në përfundimin se 3 shtyllat e tem.pullit të BE-së janë lloji antifashist i paqes, një lloj mirëqenie shteti dhe lloji i si.gurisë së NATO-s”, shkroi Kurti.

Por përgjigja i erdhi atij menjëherë nga Wall.ace. Ky i fundit e pyeti Kurtin se a e ka seriozisht kur thotë se NATO ka të bëj me pa.qen.

Madje e pyeti atë se a është nën pre.sion dhe a po i tradhton parimet e veta.

“Seriozisht Albin Kurti po për.piqesh të na thuash që NATO ka të bëjë me Paqen? – Kjo nuk i qën.dron asnjë mendimi racional.

A jeni nën pre.sion?

A është e mundur që po tradh.toni parimet?”, ka shkruar ai..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *