Lajme

E FUNDIT/ Cfare po ndodhe ne Levizjen Vetevendosje, Plasi ‘Perplasja’ e pare mes Albin Kurtit dhe Mimoz

E FUNDIT/ Cfare po ndodhe ne Levizjen Vetevendosje, plasi ‘perplasja’ e pare mes Albin Kurtit dhe Mimoza Kusarit

Kusari-Lila: Nuk jam pjesë e Vetëvendosjes.“Çështja e ush,trueses së detyrës ka të bëjë me subj,ektin e vetëvendosje sepse me stat,utin e lëvizjes duhet të jesh anëtar i Kryesisë dhe Këshillit të Përgjithshëm. Kjo është për çë,shtje statutore të LVV-së”, ka thënë ajo.Ajo ka sht,uar në Rubikon se pavarësisht se mban pozitën si ush,truese detyre është e barab,artë për nga kompet,encat me shefat e grupeve të tjera parlament,are.“Nuk jam pjesë e Vetëvendosjes, jam pjesë e Grupit Parlamentar për dy legji,slatura, jam në subjek,tivitetin tim si Alternativë” me posht gjeni intervisten e plot fill me posht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *