Lajme

DHIMBJE E MADHE/ Ndahet lajmi shume i Hidhur Per Agim Veliun

Për më shumë se një vitdepu tetit të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Agim Veliu i ka rënë të shkarkohet 5 herë nga pozi tat që ka mbajtur si brenda partisë ashtu edhe në insti tucione të Kosovës.

Veliu i cili la ulësen e kryetarit të Podujevës, për tu ang azhuar si ministër i Punëve të Brendshme në qeverinë Kurti 1, u shkarkua nga shefi i tij, Albin Kurti, rreth një muaj më vonë.Shkak ishte bërë një kërkesë e ish presidentit Hashim Thaçi. Pak ditë pasi që në Kosovë kishin filluar rastet e para, e informimi mbi këtë pj andhemi ishte ende i mangët Thaçi kishte kërkuar “Shpalljen e gjendjes së jashtë zakonshme në Kosovë” me posht e gjeni komplet intervisten dhe ku tregon gjera te pabesushme fill me posht ju lutem e gjeni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *