LIVE TV

LAJMI I FUNDIT: Mund të kemi ashpërsim të masave antiCOVID-19 në prag të festave të fundvitit

Pavarësisht që ditëve të fundit ka pasur një ulje të rasteve të reja me coronavirus, numri i vdekjeve mbetet i lartë dhe në përgjithësi situata epidemiologjike me COVID-19 vazhdon të jetë shqetësuese. E duke marrë parasysh këto statistika si dhe periudhën në të cilën gjendemi në prag të festave të fundvitit, Ministria e Shëndetësisë ka […]