Dua.com

Ja si mund te gjeni nje vajze te bukur ne Zvicer ose Gjermani

Janë rreth 12 milionë shqiptarë të cilët jetojnë në vende të ndryshme të botës, transmeton Mergimtari.net. Aplikacioni dua.com është pika në të cilën ata mund të njoftohen me njëri-tjetrin. Jeni nga Tirana dhe dëshironi të njoftoheni me një vajzë shqiptare nga Zvicra? Jetoni në Londër dhe dëshironi të takoheni me dikë në Prishtinë? Apo keni […]