Lajme

Berisha I ”Hallakat” Gjithe Shqiptaret / Ja Cilet Politikan Shqiptar Ishin Pro Ndarjes Se Kosoves

Beri sha: Soros hartoi në Beograd me Vuçiqin, Ramën dhe Thaçin, ndar.jen e Kosovës.
Në Çim Peka Live, ish-kryeministri Berisha hodhi edhe një herë akuza kun.drejt Edi Ramës dhe Hashim Thaçit, të cilët në lobimin e Soros dhe mbështetjen e Aleksandar Vuçiqit, har.tuan projektin për ndarjen e Kosovës.

Berisha tha se Par.lamentit Europian dhe në Kongresit Amerikan i ka kërkuar he.timin e George Soros.

“Soros është korru.ptori i madh i politikanëve. Dhe unë këtë e kam de.noncuar.

Unë kam bërë thirrje që Kon.gresi i SHBA dhe PE të bëjnë ligje kun.dër Sorosit.

Është Soros ai që në Beograd hartoi projektin e ndar.jes së Kosovës, që filloi të fuqizohej falë lobimit të Vuçi.qit, Thaçit dhe Ramës”, tha Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *