Lajme

Befason Azem Syla, Hashim Thaçi më futi në burg, për me shpetu “b…” e vet

Sipas avokatit, për nesër është paraparë të jepet fjala hyrëse e palëve. Në rastin e njohur si “Toka”, Azem Syla dhe të tjerët akuzohen për krim të organizuar në tjetërsim të tokave me pronësi shoqërore në Veternik e Llapnasellë, afër Prishtinës.

Në dhjetor të vitit 2016, Azem Syla ishte deklaruar i pafajshëm. Prokuroria Speciale më 25 tetor ngriti dy aktakuza kundër 39 personave të ndryshëm, në mesin e të cilëve është edhe ish-deputeti i PDK-së, Azem Syla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *